Cena mobilne hiške skozi sezone 2015
18. december, 2015
Nova sezona nove “pridobitve” :)
16. maj, 2017

Zakaj mobilna hiška?

Kje naj začnem?

Zelo dolgo se nisem oglasil na blogu! Čas čas to je problem današnjega časa, poleg tega pa tudi …

Pa da malo začnem. Kot vsi že veste imam mobilno hiško v Njivicah in če bi kar koli novega hotel povedati bi to v zadnjih dveh letih težko storil! Se bo pa mogoče kaj spremenilo in bom ime veliko za povedati 🙂

p.s. malo preberite hrvaške časopise 🙂

Pa gremo nazaj v Njivice in našo malo lepo vas 🙂 Kot vsak pavšalist tudi jaz ve zakaj imamo pavšal! Pavšala nimamo zato da bi ga pač imeli! Pavšal imamo zgolj in za to da vemo kam se lahko vsak vikend odpeljemo! Če razpredamo še naprej ga imamo za to da vemo kam se odpeljemo in kaj nas tam čaka!

NEKAJ KAR ME JE ZMOTILO PO FORUMIH

Pa da podučim še bedake:

1. pavšal je najem prostora za celo leto : 365 dni in NE na tem prostoru ne morate kampirati, OK no francl lahk k edini kdaj pride naokol:) !

2. najem parcele je omejeno s številom dni! In po preteku najema na vaši parceli kampirajo drugi! Če pa med najemom pustite druge na vašo parcelo pa je to vaša dobra volja

_________________________________________________

Kaj pa nas čaka pa vsi dobro vemo! Super družba, zabava za otroke…

“Jebemu” letos se lahko Franclu zahvalimo za kar nekaj dobrih golažov, potem Žigu za odlične pice, Domnu in Damjanu ter Vladotu  za vmesne postanke  (žeja pa to) 🙂 In pa seveda vsem ženam da so to trpele in pretrpele 🙂

Seveda včasih pride tudi do kakšnjih trenj med sosedi, vendar upam (vsaj iz moje strani) brez zamer, nisem pa prepričan smo vsi istega mišlenja.

Pa gremo še malo v številke 🙂 Letos smo imeli zasedenost 107 dni (hiške ne oddajam), se pravi približno 35€/dan. Meni se to zdi še vedno ugodno! Ne bom letos preračunaval hiške na pavšal, ker je v trenutnem stanju to čisto brezpredmetno!

Kar se govori naj bi šel drugo leto pavšal preko 4k €. Upam da se trend ne bo nadaljeval in pridem vsako leto na 300€-400€ + pavšala.

Na koncu če potegnem

______________________________________________

1. vožnja max. 2:20 min do morja

2. lokacija hiške je meni kakor pravi soseda v “B” coni odlična!

3. preveč sončnih dni! Imam raje kakšen dan dežja 🙂

4. Brušenje ni ravno prijetna zadeva, si pa zbistriš misli (francl upam da velja za spomlad! )

5. trgovina super če bi znali malo cene prilagoditi Konzumu 🙂

6. prideš na recepcijo in imaš izpolnjen listek 🙂

7.(pišem na naše :)) jebemu skoraj pozabu najači ljudje, najači susedi, ne bom poimesko, vendar vsak ve kdo je (ž,p,d,s,b,f,m,i,d,b,v….  :)) Črk sm pomoje dost napisal 🙂 Pa nej se vsak najde!

8. da se vidimo naslednje leto!

Pa lep pozdrav (upam da ne do naslednjega leta)  🙂

Za konec pa ena lepa gorenjska za na konec:) Moram malo posodobit WP temo 🙂