Slike iz gradbenih Njivic :)
2. marec, 2015
Cena mobilne hiške skozi sezone 2015
18. december, 2015

V Njivice pred odprtjem kampa

Najprej naj ponovim da je jasno da je kamp zaprt, vendar prejšnje leto ko je bil še g. Zvonimir v kampu ni bilo nobenega problema marca priti za kak vikend v hiško, bila je tako voda kot elektrika.

No elektrika in voda naj bi bila po prvem aprilu (upam da ne bo to zgolj prvoaprilska šala).

Če ima kdo namen hoditi v Njivice in tam tudi prespati naj si rezervira sobo v bližnjem hotelu, saj so po novem uvedli varnostnika, ki “beri pozorno!” 🙂 ne kontrolira kdo krade po kampu temveč da si ne bi slučajno kakšen lastnik mobilne hiške privoščil priklopiti vodo oziroma elektriko 🙂 Mislim da je tukaj nekaj hudo skregano z zdravo pametjo! Namesto da bi dali za isti denar človeka v recepcijo in bi se vsak lahko normalno prijavil v kamp, kamp bi še malo zaslužil, prav tako pa bi bil naseljen, kar je najboljše za odganjanje dolgih prstov, so raje najeli varnostnika da kontrolira elektro omarice in jaške za vodo. Sej ne vem če bi še kaj dodal 🙂

Kje so tiste obljube da se bo lahko prenočilo v kampu tudi izven sezone, kot kaže je tri leta dolga doba in se vse to pozabi. Ponovno pa poudarjam da ko je bil še v kampu g. Zvonimir teh problemov ni bilo, kamp je bil naseljen, kraj v tem času ni bilo.

No saj omarice za elektriko in jaški za vodo bodo varni 🙂

Informacija je iz zanesljivih virov, v kolikor pa ima kdo drugačno informacijo pa jo z veseljem objavim.