Nova sezona nove “pridobitve” :)

Zakaj mobilna hiška?
22. november, 2016

Nova sezona nove “pridobitve” :)

Kje naj začnem? Ne vem malo sem izgubil smisla za pisanje, malo se mi ne da več, po drugi strani pa je treba par stvari tudi zapisati.

Začeli smo s sezono 2017 kot vsi že veste s krepko višjim pavšalom!

Sezeno smo začeli tako kot se spodobi z otvoritveno zabavo (brez otrok 🙂 (1x samo na leto)) preko vikenda, ki se je letos končala v mejah normale. Ne bi isto mogel reči za lansko leto 🙂

Pavašl je tak kot je, podražil se je za slabih 600€. Nekaj mojih sosedov se je odločilo prodajati tako da če kupujete hiško kar na avto.net. Glede cene ne bom kaj veliko komentiral, saj vsak ceni svojo hiško v oblake, kaj je realna cena pa ve vsak posameznik zase.

Pa pojdimo še malo na kamp. Imamo novo recepcijo, ooops ni še izgrajena, imamo bazene ooops bodo drugo leto, imamo polno pravil ki ne veljajo za vse enako in imamo eno samo veliko gradbišče!

Recepcija me niti ne moti, saj so v tem objektu važni ljudje, ki so resnično prijazni in ustrežjivi! Kaj pa me moti? Moti me da se po tolikih letih “še” niso naučiti osnovne matematike. Če imaš 100 enot denarja in 0 možnosti za kredite ne moraš kupiti 300 enot! Zakaj je bilo potrebno rušiti staro trgovino? Aja trenutno še ni trgovine in kot kaže bomo imeli trgovino v treh kontejnarjih po moji oceni velikosti cca. 60m2. Potem pa pomislimo kako se bomo poleti sprehajali po tej trgovini in tudi kupovali??? Že v prejšnji je bil to včasih kar podvig. Se pravi trenutno trgovine ni, upam da se ne motim glede kontejnerjev!

Kar se tiče pekarne je v kampu, vendar v kolikor v trgovini (predvidevajmo da bo) ne bo kruha bomo v poletni sezoni čakal na kruh minimalno eno uro. Trenutno grem po kruh in če imam pek tri stranke pred menoj čakam pet minut, potem pa izračunajte. Kar pa se tiče sadja in zelenjave pa mislim da po takih cenah kot jih imajo bo veliko le tega pristalo v zabojnikih ki niso tako oddaljeni.

Kaj hočem z vsem tem povedati. Smo v kampu ki sprejme 1500 ljudi, imamo pa pekarno, kjer jim že sedaj zmanjka kruha ob 9:00 in potem pečejo na novo (ne razumite me napačno se trudijo zaposleni), imamo sadje/zelenjavo po ceni iz Nice in kot kaže bomo imeli trgovino kjer se med policami ne bosta mogla srečati niti dva žejna kupca.

Da pa ne bom samo kritičen vam pa lahko povem vsem, ki pridete kot gosti v kamp, da boste imeli ogromno novih parcel!

Zgoraj sem omenil pravila za prave 🙂 Mi je nedolgo nazaj dejal prijatelj, ki tudi pozna in se druži z vidnimi člani kampa : “V kampu so pravila različna za tri vrste pavšalistov od tega kaj kdo lahko ima pa do cene pavšala”, pa mu takrat nisem čisto verjel, vendar mislim da ima vsaj 60% prav! Đe vedno pa upam da se motim (večni optimist:))

Konec koncev pa je v Njivicah lepo, dobra družba, ki odtehta ostalo sranje 🙂