Za nas in “Druge” v kampu Njivice
7. maj, 2013
Vzemi ali pusti – Njivice rule
16. maj, 2013

Zahvala in malo statistike

S spletno stranjo sem začel v mesecu septembru 2012. Od takrat do danes je število obiskovalcev raslo in še vedno raste, zato bi rad malo statistike delil tudi z Vami, mojimi zvestimi bralci.

Ko sem s stranjo pričel je bil dnevni obisk okoli pet obiskovalcev dnevno, od tega sva bila dva jaz in Beno :). V zadnjem mesecu je povprečni obisk okoli 200 obiskovalcev dnevno (še vedno sva 2 jaz in Beno, mogoče se najde še Samo :)) kar si štejem v veliko zadovoljstvo. Kdor se ne spozna na spletne strani mu številka 200 ne pove kaj dosti, vendar iz osebnih izkušenj lahko povem da je 200 obiska za nišno slovensko stran zadovoljiv dosežek. Na mesečnem nivoju to pomeni okoli 6k obiskovalcev.

Sedaj pa podatki, ki me resnično veselijo. Stopnja obiskov ene strani znaša zgolj 25%, kar pomeni da 3 od štirih obiskovalcev preberejo več kot eno stran na mojem blogu. Povprečna stopnja obiskov ene strani v Sloveniji znaša od 50% – 60%, iz tega sledi da uporabnik preko iskalnikov najde točno to kar želi (no vsaj 3 od 4). Povprečni obisk pa traja približno 4 minute. Vsak obiskovalec si v povprečju ogleda 4 strani.

Vse to mi ne bi uspelo brez Vas bralcev, za kar se Vam zahvaljujem. Sam osebno nimam finančno čisto nič od te strani, vendar mi je v veselje da lahko z Vami delim svojo zgodbo.

Upam da boste moj blog spremljali še v prihodnje. Vsekakor pa bi bil vesel kakšnega članka o mobilnih hiška / kampu iz Vaše strani.

Še enkrat hvala za Vašo pozornost.

Aleš