Za nas in “Druge” v kampu Njivice

Adria vs. ShelBox
23. april, 2013
Zahvala in malo statistike
13. maj, 2013

Za nas in “Druge” v kampu Njivice

Prvi maj smo preživeli v Njivicah. Kot vemo je 1. maj praznik dela, vendar v kampu nas ni bilo veliko, ki bi počivali. Veliko nas je urejalo okolico mobilne hiške, ter ustvarjalo male vrtičke. Tako smo malo razbili monotono kamenje po parcelah. Čeprav nisem še v življenju zasadil rože ali pa grma, mislim da mi je nekaj uspelo spraviti skupaj (no o tem naj sodijo drugi :)). Posadil sem oljko, sivko, rožmarin in oleander. Zelenje smo nakupili seveda sami, medtem ko nam je zemljo priskrbel kamp.

Moram še poslikati nekaj vrtičkov, vendar je žal to pot zmanjkalo časa.

Slike si lahko pogledate v zgornji galeriji.

No pa preidimo na naslov članka. Ko se pripelješ v kamp Njivice in je prva stvar ki jo vidiš nova mobilna hiška zraven tvoje, ki je priključena, zraven pa stoji terasa, se dopust ne prične ravno veselo. Kaj je tu čudnega se sprašujete. Čudno je predvsem to da en teden nazaj hiške še ni bilo, prav tako se v kamp ne vozi samo 2 terasi, saj je to povezano s stroški, vendar kot kaže se vse da urediti v 1 tednu. Se pravi pripeljati hiško, priključiti hiško (majstri iz Adrije) in seveda pripeljati teraso ter jo postaviti. Medtem pa sem jaz čakal na postavitev hiške približno en mesec, potem na priklop še 2 meseca, sedaj pa čakam na teraso ponovno že en mesec. Tako bom kot kaže  jaz čakal približno 5-7 mesecev, medtem ko nekdo lahko dobi vse to v 5-7 dneh 🙂 Za nas na “hitro” za druge pa še hitreje 🙂

No v vsej zgodbi je tudi pozitivna plat. Majstra, ki postavljata terase se še malo lovita, zato sem kar zadovoljen da ni bila prva na vrsti moja terasa 🙂 . Drugače lahko glavnega majstra zgolj pohvalim, saj sva na veliko preučevala tudi mojo teraso in ugotovila kar nekaj napak na načrtu. Nov načrt je bil poslan v tovarno, sedaj bomo pa videli ali bodo nov načrt kaj upoštevali.