Vzemi ali pusti – Njivice rule

Zahvala in malo statistike
13. maj, 2013
Njivice 25.5.2013
26. maj, 2013

Vzemi ali pusti – Njivice rule

Če bi še tako rad rekel da je terasa končana, žal ne morem. Kot kaže se ponavlja zgodovina čakanja. Po 10 dneh je terasa še vedno brez strehe! Zakaj? O tem raje ne bi da ne bom koga užalil!

Resnično ne razumem zakaj ne morejo vsaj 1x zadeve pripeljati do konca. Sedaj imajo postavljene štiri terase, vse brez streh. Je resnično tak problem dokončati 1 teraso in se nato lotiti druge? V kolikor ni surovin za streho je to velika napaka v organizaciji, kar je za ceno, ki smo jo plačali čisto nesprejemljivo.

Kmalu bo junij, mi pa moramo teraso še vsaj 3 x pobarvati. Že iz tega vidika bi bila čim hitrejša postavitev terasa izredno dobrodošla. Lakiranje terase pri 30 stopinjah ni ravno priporočljivo,.

Človek že misli da se zadeva končuje, vendar ga v Njivicah ponovno presenetijo, seveda ne pozitivno!

Že 3 dni čakam na odgovor iz Njivic, a ga žal nisem deležen. Če bi sam delal na način kot oni delajo z menoj, si hiške sigurno ne bi mogel privoščiti, mogoče kak mali šotor! Zakaj? Zato ker enostavno ne bi imel posla, žal pa oni lahko uveljavljajo pravilo Njivic vzemi ali pusti, mi pa mu zgolj sledimo!