Novi modeli Mobilnih hiška Adria
22. september, 2012
V kampu Kozarica vam podarijo 1 dan najema mobilne hišice
24. september, 2012

Sejem Bonaca

Sejem Bonaca moji vtisi

xLine splanica

xLine splanica

No pa smo obiskali sejem Bonacav Kopru. Kakšni so vtisi?

Nad samo kvaliteto izdelave sem kar navdušen tako pri Adriji, kot tudi pri Sun Roller. Adria ima boljšo notranjo opremo, ki se kaže v bolj dovršenih detajlih. Naprimer: miza pri Sun Roller je, kot smo jih vajeni iz prikolic, po višini nastavljiva, kar v tako hiško ne spada, postelje imajo zgolj jekleno ogrodje, medtem ko je pri Adriji že prisoten leseni okvir. Edino kar me je presenetilo je kopalniška oprema, ki se mi zdi boljša pri Sun Roller. Omare v kuhinji in spalnicah imajo enako konstrukcijo, le prednji deli so pri Adriji nekoliko boljše. Predstavljen je bil novi model Adria Roma, ki je podoben modelu Firenze, z razliko da ima le 2 spalnici. Na račun tega je v spalnicah in osrednjem prostoru več prostora in omar. Po vsej verjetnosti se bom odločil za ta model.

Vse zgoraj našteto velja za modele mobilnih hišk Sun Roller 400 in Adria Premium. Pri modelu adria xLine se pokaže še stopnjo višja kvaliteta izdelave ter boljša razporeditev notranje opreme. Naprimer: model 900 ima iz vseh sob možnost izstopa na teraso, v zakonski spalnici imate v kotu tuš kabino in umivalnik, ter ločen WC. Otroška soba je zelo prostorna. Edino kar me preseneti je majen osredenji del, verjetno na račun večjih sob. xLine 900 meri v dolžino 9m in v širino 4m.

Na sejmu me je resnično presenetilo podjetje PolyMobil. Ogledoval sem si mobilno hiško velikosti 10x4m, za ceno 25.000€ brez DDV. V kolikor bi imel možnost izbire v kampu kamor postavljam mobilno hiško bi se zagotovo odločil za ta model PolyMobil.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja