Kam z mobilno hiško?
10. junij, 2014
Prodaja mobilnih hišk v Njivicah
23. oktober, 2014

Po dolgem času :)

Imam kar slabo vest, saj se že dolgo nisem oglasil preko strani. Sicer sem malo bolj dejaven na FB , vendar je počasi vseeno čas za kakšno novico:)

Kaj lahko povem od letošnjega poletja: bili smo veliko na morju, moji otroci od 1. julija do konca avgusta, tako da sta na koncu že kar malo proslia da gremo domov 🙂 Najmlajši se je v kopalnici doma kar malo začudil na bidejem 🙂

Letos poleti nismo samo uživali, jaz pa sem tudi malo preuredil kuhinjo. Že od začetka me je “motilo/težilo”  da ob nakupu mobilne hiške nisem vzel pomivalnega stroj. Takrat je bila cena za pomivalni stroj cca. 900€ in to je bil razlog da se za to nisem naročil.

No tako sem letos odločil da to storim v lastni režiji. Najprej sem mislil vgraditi pomivalni stroj 45cm, vendar bi mi potem ostalo cca. 20cm prostora do hladilnika. Kaj mi koristijo poličke širine 18cm in globine 60cm 🙂 Tako sem se odločil da vzamem pomivalni stroj širine 60cm. Moj lokalni mizar mi je izdelal sprednjo ploščo in stranico vse ostalo pa sem postoril sam + moj tast.

Seveda ker sem imel na mestu kjer je pomivalni stroj predale sem moral vse malo preurediti, tako da mi je mizar izdelal tudi omaro, ki sem jo namestil v dnevno sobo(slike sledijo).

Tako pa pojdimo do stroškov 🙂

-pomivalni stroj Bosch (seveda v akciji 🙂 ) -400€

-stroški mizarja – 50€

-stroški mojega dela  – 4 pive 🙂

Za malo več sem odprl denarnico za omaro v dnevni sobi, vendar mislim da je vredna vsakega evra 🙂

Kar pa se tiče poletja v Njivicah pa lahko samo potrdimo mojo tezo iz vseh let: Kdor ne uživa tam nima tam kaj iskati 🙂

Letos je tudi par novih hišk, tako da smo dobili tudi par novih prijateljev 🙂 Za pikado in dobro družbo je poskrbljeno (seveda zalito z ogromnimi količinami ….), za salamo, dobro vino in špricer pa skrbi moj spodnji sosed  Marjan. Za vse ki si želite res dobre hrane priporočam : Kmetija Širec na Ptuju . Če pa želite šampanca pa le do mojega soseda (odvisno kako gledate, lahko na levi lahko na desni 🙂 )

Kar pa se tiče stare dobre družbe pa nima smisla izgubljati besed. Še eno tako sezono iz hišk: mojega soseda Vladota s kozarci iz zmrzovalnika  :),  Gabra, Francija , Domna , Iztoka, Igorja, Doktorja in seveda Benota 🙂 Če pa sem koga izpustil ga da prosim da pošlje pisno pritožbo na mojo objavo 🙂

Tako do danes smo nabrali več kot 95 dni dopusta, zato vidite zakaj nimam več toliko časa za pisanje 🙂