Konec prve sezone v mobilni hiški!
3. november, 2013
Njivice po neurju
16. november, 2013

Osel gre najmanj 2^n x čez led

“Naše” prelepe Njivice, ki bi jih z veseljem obiskovali vsak vikend, še posebej v času ko ni masovnega turizma. Kdaj je to? April (odlično), Maj (odlično), Junij (do 15. junija več kot odlično se lahko že kopaš, po tem datumu se žal naša pravljica zaključi). In tako gremo dalje čez mesece julij in avgust ter pridemo ponovno do septembra (letos nenormalno poln kamp (seveda privoščim kampu dobiček) zato ga ne prištevam v moje naj mesece), oktober (odličen mesec), november, december, januar, februar in marec: OPA kaj se dogaja s temi meseci? Hm niso le to najlepši meseci? Če je vreme lepo resnično najlepši meseci?

Hm, zakaj ne izkoristimo najlepše mesece v naših mobilnih hiškah, sicer samo za vikende, vendar so le najlepši meseci. Veliko topleje kot doma, ni snega, lepi sprehodi proti Malinski! Kaj bi si lahko človek po napornem tednu še želel lepšega za sprostitev. Mogoče dobro družbo? V Njivicah tudi te ne manjka.

Hm, zakaj se torej ne odpravimo v kamp Njivice, recimo ta vikend bo prekrasno vreme? Hm, vam povem zakaj!

Ko sem kupoval mobilno hiško sem kot drugo vprašanje postavil ali bo možno kamp obiskati tudi izven sezone. Seveda mi je bilo takrat zagotovljeno da bo vse to mogoče (lahko bi navajal tudi  primerjavo, z našo zimsko sezono vendar mislim da to nima smisla), Seveda pa je bilo to zgolj ustno dogovarjanje, vendar zame več kot verodostojno.

Kaj se je zgodilo sedaj: danes izvem da je kamp do konca februarja 2014 brez vode in elektrike. Hm, v mojem delu sta tako direktor Resorta Njivice, kot tudi direktor kampa. Resnično kdo misli da je del kampa kjer sem tudi jaz brez vode in elektrike?

Načeloma to konec koncev niti ni pomembno! Kamp ima vso pravico v času ko ni sezone in je kamp zaprt tudi prepovedati nočitve, saj se konec koncev niti ne moreš prijaviti, vendar se ponovno vračamo k odnosu, hm kje smo to že začeli?

Konec je pač konec! Bilo je lepo in tudi druge leto bo, prav tako pa bomo drugo leto peljani 2^n+1 čez led. Vendar ker imamo radi Njivice bomo ponovno vse to pojedli! Kdaj pa se to konča? To je dejansko vprašanje, ki bo kmalu odgovorjeno!