Diplomsko delo na temo mobilnih hišk
15. februar, 2014
Njivice prvič v 2014
9. marec, 2014

Kaj se je dogajalo v Njivicah

Katji se zahvaljujem za informacije o dogajanju v Njivicah, zato z dovoljenjem objavljam:

Evo spodaj pošiljam tistih par fotk, ki sem jih naredila pretekli vikend v Njivicah. Ni veliko, ker nismo iz kampa, tako da po navadi samo malo poslikam ‘novosti’, da smo na tekočem z dogajanjem 🙂

 

Nekaj sem brala na FB, da naj bi se nad Starim ribarom dogajale stvari…..ampak zaenkrat je še vse mirnu in vse po starem. Največja sprememba je ta, da se bo očitno ob obali potka naredila na novo.

 

Pa tista razvalina ki je tam ob obali, sredi kampa, bo tudi očitno neko zaščito ali nekaj dobila, ker so okoli skopane luknje in neki leseni količki stojijo (kar se malo tudi vidi z ene fotke)…..pa mislim, da se tudi neki

 

kabli vidijo…..mogoče bodo kake lučke naštimali, pa malo zavarovali vse skupaj….Ne vem…..

 

Pri Plavi terasi v tistem ‘gozdičku’ sta še 2 nova kioska-hiški, pa stopničke z novega parkirišča, ki je tam zdaj urejeno.

 

Pa od minigolfa dol, proti kampu, je ob desnem robu ceste zdaj narejena škarpa, tako da se ne bo dalo več parkirati, tako kot se je zdaj kadar je bila gužva in je bilo vse počez zaparkirano…..

 

Drugače pa mislim da ni drugega nič novega, vsaj meni kot ‘outsiderju’ ne zgleda nič preveč na novo……Vsaj ne v tem delu Njivic…..