Njivice prvič v 2014
9. marec, 2014
Nova ulica 17th v Njivicah :)
4. april, 2014

Mobilne hišice Camur Prestige

Ker je Klemen pri mobilni hiški Camur resnično naredi velik preskok napram trenutni praksi, mislim da si hiška zasluži mesto na mojem blogu in seveda FB strani.

Mobilna hiška je resnično dodelana do te mere, ko lahko rečeš da ni skoraj kaj več dodati. Dobro izolirana, notranja oprema deset razredov boljša kot pri konkurenci, že vključena indukcijska plošča, pomivalni stroj, pečica, mikrovalovna pečica… tako da mislim da resnično ni več kaj dodati. Če primerjamo trenutno “najboljšo” hiško xLine, mislim da se v vseh pogledih skrije pred mobilno hiško Camur Prestige. Mogoče bodo to uvideli tudi lastniki kampov in individualni kupci ter začeli postavljati namesto Adrije xLine modelov Klemenovo mobilno hiško Camur Prestige.

Na začetku me je edino motilo ogromno lesa v notranjosti, ker pač nisem tak velik zagovornik naravnih notranjih oblog, vendar so mi pojasnili, da se da vse prilagoditi želji kupca.

Še dva zanimiva članka:

Avtokampi.si

Karavaning portal

Prilagam mail od Klemena Vuice:

Kampiranje. Spomnimo se tistih let, ko smo pozno ponoči odprli zadrgo baldahina prikolice in se odpravili po temi v oddaljene sanitarije. Za sabo smo, seveda, potegnili zadrgo in še enkrat omogočili glasnemu, a ne motečemu zvoku zadrge, da se je razlegel po bližnjih parcelah in nekaterim s slabim spancem dal vedeti, da gremo na potrebo. Lepi časi!

Danes se ta zvok počasi izgublja in prepričan sem, da bo v nekaj kratkih letih popolnoma izginil. Namreč, novonastali kampi ali tisti, ki gredo v prenovo, se odločajo za postavitev mobilnih hišic. Sprijazniti se moramo, da so časi drugačni in vedno bodo drugačni. Gre za optimizacijo življenja in prilagajanja času, ki sicer še vedno isto teče, a zaradi obsega dela in želje po čim daljšem izkoriščanju prostega časa, imamo občutek, da teče hitreje.

Produkt, ki omogoča, da optimalno izkoristimo čas in se zaradi dragocenosti le-tega ne spuščamo v dolgotrajne priprave ostalih kamp produktov za bivaje, je mobilna hišica.

Izkušnje uporabnikov iz leta v leto prinašajo odlične odzive, kampi se tega zavedajo in posledica je vse pogostejša usmeritev v takšen način kampiranja in celo dopustnikovanja.

Vse skupaj je prišlo tako daleč, da so se na trgu začela v dokaj kratkem obdobju pojavljati podjetja za proizvodnjo takšnih hišic. In prav je tako. To je danes trend in se še precej let ne bo ustavil. Kampov je veliko, Evropa pa ravno tako.

S pojavom vse več podjetij za proizvodnjo mobilnih hišic se bo zelo hitro in učinkovito pokazalo, kdo je pravi – tako za proizvodnjo nizkocenovnih hišic kot tistih, ki spadajo v višji cenovni in kakovostni razred. Ponudba pa mora vsekakor biti za obe vrsti naročnikov.

Podjetje Limeta Design se je odločilo, da ponudi trgu mobilne hišice višjega kakovostnega razreda. Odločitev za prestižen produkt ni bila težka, to pa predvsem zato, ker ni na takšnem nivoju zaslediti produkta na celotnem evropskem trgu, dominirajo predvsem zabojniki.

Evropski trg sicer že pozna mobilne hiške kakšnih 20 let. In v osnovi so vse enake. Niso se spremenile.

Do sedaj.

Prostori za kampiranje so skrbno izbrani. Lepoto, ki jo v njih ponuja narava, smo dolžni ohranjati. Vsak neprimeren estetski poseg vanjo je rušenje sožitja. Zato vam predstavljamo mobilno hiško Camur prestige, model Narava.

Z njo in modeli, izpeljani iz te osnove, bomo naredili izgled kampa takšen kot mora biti. Naraven. Celoten koncept, zunanjost in notranjost hiške so podvrženi naravnim materialom in izgledu. Nič več ne bo tako, kot je bilo.

Proizvodnja mobilnih hišic poteka v Straži, ravnokar pa se dogovarjamo za večje prostore.

Klemen je pripravil tudi primerjavo med mobilno hiško Adira xLine in Camur Prestige: