Update 9.4.2013

No končno lahko objavim boljšo novico. Luka mi je danes sporočil da naj bi se v soboto izvajali priklopi na infrastrukturo ter ostala montaža. Počasi upam da spremenim naslov te novice 🙂

Update 5.4.2013  

No tedna je več ali manj konec. Kaj se je premaknilo ta teden. Videti ni nič novega, informacij nimam novih, tako da lahko potegnemo črto in ponovno rečemo teden brez spremembe.

Naj bi v ponedeljek dobili les v tovarno, tako da naj bi se izdelava teras za mobilno hiško končno začela. No jaz sem jim nakazal za teraso ta teden, 30 dnevni rok se izteče 3.5.2013. Upam pa da mi ne bo potrebno po 30 dneh razmišljati koga bom najel da bom končno kakšno zadevo premaknil v pravo smer.

Drugače sem ta teden obiskal Njivice, res je veliko novega, to jim je za priznati, vendar hitrost, no hitrosti ni. Ko bo vse končano bo kamp imel res veliko lepšo podobo, kar z veseljem priznam in tudi pohvalim.

Še malo za večerno branje kaj so naredili in koko kaže turizmu v tem letu: http://otok-krk.org/krk/hrvatska/tradicionalni-susret-turistickih-djelatnika-njivica-i-omislja

V infrastrukturo (se pravi kamp Njivice, hotel Beli Kamin I in II ter hotel Jadran) so vložili 15 milijona kun, kar je približno 2 milijona €. Po nekaterih podatkih je pavšalistov cca. 600. Najvišji pavšal je cca. 3500€, najnižji cca. 2500€. Če vzamemo da je povprečje cca. 2700€ pridemo na 1,62 milijona €. Se pravi smo pavšalisti kar nekaj prispevali za prenovo.

Pa prosim da se ne najde kakšna pametna duša, ki mi bo rekla da pavšalisti tudi toliko pokurimo v 6 mesecih. Imam hišo in z ogrevanjem, elektriko in še vsem ostalim stroški ne pridem blizu 3000€ kot sem letos plačal za pavšal. Realno gledano je v povprečju sigurno na enem pavšalistu vsaj 50% dobička.


Update 20.3.2013  

Danes sem prejel načrt za teraso. Imeli smo na voljo dve opciji. Pri prvi so stopnice čisto pri robu terase, medtem ko so pri drugi opciji na sredini terase. Terase je že znanih mer 8.5x3m.

Sedaj čakam na predračun.


No pa smo obrnili še en teden, ki bi moral počasi prinesti že kakšno spremembo, oziroma vsaj informacijo. Čeprav sem cel teden poizkušal pridobiti kakršnikoli novico žal nisem bil uspešen, še več, na par poslanih mailov in kar nekaj klicev nisem dobil nobenega odgovora (kot kaže imajo naporen teden in nimajo časa vsaj odpisati ali pa se javiti na telefon 🙂 ). Kaj pa sem storil ta teden, plačal sem jim pavšal v celoti.

Verjetno si kdo misli, da glede na dogodke ni ravno prava odločitev plačilo pavšala, vendar mi kaj veliko drugih opcij ni ostalo. Do 15.3 bi v vsakem primeru moral plačati 50% pavšala, zato se mi je zdelo čisto nesmiselno neizkoristiti vsaj tistih 5% popusta na celotno plačilo.

Tako hiška bo v torek stala na parceli en mesec. Kaj se je v tem času na mobilni hiški postorilo? Čisto nič! Prav tako še nimam predračuna za teraso, kdaj pa dobim teraso pa si lahko, glede na trenutno situacijo, samo predstavljam. Mogoče proti koncu maja?

Upam, upam ampak resnično upam, da bo naslednji teden minil vsaj za 100% bolje kot ta teden. Glede na to da sem izpolnil čisto vse pogodbene obveznosti seveda pričakujem isto tudi od kampa Njivice.

FacebookTwitterMore...