Kam postaviti mobilno hiško? Pripoved bralca.

Voda – Elektrika – Telefon – Kanalizacija …
22. november, 2013
Crippa Concept mobilne hiške
23. november, 2013

Kam postaviti mobilno hiško? Pripoved bralca.

Malo za predstavo, da vidite da je danes skoraj nemogoče postaviti hiško v kamp (svojo hiško).

Hvala Žigu za zgodbo:

 

Ime mi je Žiga in že dalj časa berem tvoj blog (odlična zadeva btw) in že dalj časa se odločam za nakup mobilne hišice. Kot najbrž veš že sam, kampov ni veliko. Bil sem na vezi z Nikolajem iz Effectusa, s katerim sem si preposlal prek 100 mailov, ker sem pač želel najti neko rešitev zame. Vedno sem želel Njivice, pa sta mi tako Nikola kot Luka vseskozi govorila da ni možnosti, zato sem začel iskati drugje. Bil sem predvsem zagret za kamp Selce, katerega sem si tudi ogledal. Bil mi je kar kul, tako da sem si na poti domov z nasmeškom rekel “očitino bo to to”. Potem pa sem ob jadranki zagledal tisti most, ki ločuje krk od kopnega. Vedel sem, da nimam tam kam iskati, amapak sem šel vseeno pogledat še Njivice, ker sem bil ravno že blizu, da vidim kaj zamujam. Po minuti v kampu mi je postalo jasno, da so vsi ostali kampi, ki sem jih videl do sedaj, totalno bedni. Selce je v dobri minuti iz ocene 8/10 padel na 3/10. Bil je vrhunec sezone in pred recepcijo je bila totalna gužva, pa sem šel vseeno čakat v vrsto samo da bi vprašal če je Luka tam. Ni ga bilo in itak ni imelo nobene veze ker je bilo vse sold out, tudi tisti dve parceli ki sta bili 1 mesec prej še vprašljivi.
 
Odpeljal sem se domov, s kislim obrazom ter sila grenkim priokusom. Vedel sem, da kjerkoli bom pristal, mi ne bo ok 🙁
 
Minila sta dva meseca, tako da sem spet poslal maile 50 kampom v Istri in na Krku, ter seveda Nikolaju. Povedal mi je da kamp Selce gradi novo naselje mobilnih hišk, tako da sem se spet zagrel za to, in se ločil da pridem pogledat, ko se gradnja prične. Še enkrat sem za foro pisal Lukatu, če morda ve, da se kaj rabljenega prodaja, vendar sploh ni bilo odgovora. Nato me je kot strela z jasnega presenetil Lukov mail, v katerem mi je pisal da se je sprostila parcela v kampu. Long story short, lahko ti rečem ŽIVJO SOSED 🙂

 
Danes sem se vrni s temelitejšega ogleda kampa.  Danes sem tudi naročil hiško in sicer model ROMA (nevem če nimaš ti celo isto). Kolebal sem med roma/firence/verono in celo brioni iz linije holiday. Brioni so mi bili celo najbolj kul glede notranje postavitve, ampak sem bil na adrii in si ogledal razliko, tako da me je odvrgla že tista zunanja bež barva.

 
Seveda imam tudi nekaj kratkih vprašanj, če boš imel čas odgovorit na njih mi prosim javi pa bova na vezi.

Zaenkrat pa samo eno pomembnejše vprašanje Če dovoliš. Kolk stane pivo na plaži?