Hm, kaj bom dobil v notranjosti mobilne hiške Adria Roma? Se sprašujete zakaj se to sprašujem? Zato ker ne vem, in če povem po pravici verjetno tudi vi ne.

Obiskal sem sejem v Ljubljani in Kopru ter si 2x ogledal mobilno hišico Adria Roma. Po primerjanju tlorisov v katalogu in dejanskega stanja v mobilni hišici sem prišel do naslednjih ugotovitev:

  1. v otroški sobi je po tlorisu v katalogu zgolj 1 viseča omarica, medtem ko sta v razstavnem modelu dve
  2. viseča omarica nad lijakom v kuhinji v katalogu ima vrata, medtem ko jih razstavni eksponat nima
  3. visoka omara v bivalnem delu (pri otroški sobi) je v katalogu po širini do sedežne garniture, medtem ko je v razstavnem modelu ožja
  4. bide je po opisu opreme v katalogu kot opcija, v razstavnem modelu in v tlorisu je bide prisoten

 

Ker sem zadevi hotel pridi do dna sem vprašanje naslovil na FB stran Adria Living (po izkušnjah veliko hitreje dobiš odgovor tam, kjer lahko tvoje vprašanje vidijo tudi drugi :)).

Prvo vprašanje je bilo :

Oprema, ki jo vidimo na sejmu je standardna oprema mobilnih hišk. Zanima me predvsem model Roma.

Odgovor pa:

Tako je. Vsa oprema je standard. V primeru Rome, ki jo razstavljamo na sejmu so opcije dekorativna polkna na vratih in steklokeramično kuhališče.

Ker seveda še nisem bil zadovoljen z odgovorom sem opisal kaj me teži:

Hvala za odgovor. Imate manjše razlike med tlorisom in opisom opreme v katalogu. Naprimer: v tlorisu je otroški sobi le 1 viseča omarica, visoka omara v dnevnem delu (zraven otroške sobe je po širini do sedežne garniture), razstavni model ima ožjo omaro, viseča omarica nad lijakom v kuhinji ima v tlorisu vrata, medtem ko je rezstavni model brez vrat. Bide je v specifikaciji opreme kot opcija, v tlorisu in razstavnem modelu je bide vgrajen. Hišico (Roma) imam že izbrano in naročeno preko kampa Njivic, zato me resnično zanima kaj me čaka v notranjosti 🙂

Sledil je odgovor:

Do tega trenutka odgovora še nisem prejel 🙂

 

 

Sedaj tudi vi še ne veste kaj boste našli v svoji mobilni hiški Adria Roma 🙂

FacebookTwitterMore...