Dodatno naročilo je lahko velika težava :)

Akcijska prodaja mobilnih hišic v kampu Selce
12. oktober, 2012
Bili smo v Njivicah
22. oktober, 2012

Dodatno naročilo je lahko velika težava :)

Mogoče je začetna napaka na moji strani, da nisem dveh dodatnih sprememb naročil takoj, vendar za eno žal nisem točno vedel ali je sploh potrebna, saj nisem vedel kaj je v mobilni hiški. No saj za določene stvari še sedaj ne vem. Kar je najpomembnejše je  bide, ki je kot osnovna oprema namenjen zgolj italijanskemu trgu. Zakaj je bide tako pomemben? Ker želim namesto bideja imeti pralni stroj in ker sedaj bideja ni, ni odtokov ter vode. Zato je bila moja dodatna želja predpriprava za pralni stroj.

Vsak bi rekel dokaj enostavno, pa le ni tako. Najprej sem seveda poizkusil direktno na Adriji, kjer sem dobil nekako pričakovan odgovor, naj se obrnem na predstavništvo, kjer sem naročil mobilno hiško. Seveda sem to tudi storil, vendar dobil odgovor, da tega pri njih ne morem naročiti saj te opcije nimajo v ceniku. Verjetno vsake dodatne spremembe res ni v ceniku :), vendar glede na oglaševanje Adrije, da je vsaka mobilna hiška lahko prilagojena uporabniku, bi tako malo spremembo pričakoval brez dodatnih zapletov.

No sledil je ponoven klic na Adrijo, kjer so mi zatrdili da bodo poklicali v Njivice. To se je tudi zgodilo in dobil sem ponudbo preko kampa (kot kaže je mogoče :)). Predpriprava za pralni stroj 190€ +PDV. Kar konkretna cena bi lahko rekli. Važno da sem na koncu zadevo pripeljal do točke “NAROČILA” . Tako bomo lahko v mobilni hiški tudi prali (ne jaz) :).

Bi se zahvalil g. Mavretiću iz Adrije, ki je mojo željo preko kampa Njivice pripeljal do naročila.

In nauk te zgodbe: Vse naročite pred prvim plačilom. S tem si boste prihranili kar nekaj časa 🙂